ظروف چوبی فروش عمده و خرد ظروف چوبی راش گردو رابر

ظروف چوبی از جدید ترین مدل های ظرفی هستند که به بازار آمده و با استقبال زیادی از طرف مردم روبرو شده است . این ظرف ها بر خلاف بقیه ظرف های پذیرایی زرق و برق زیادی ندارند ولی در عین سادگی بسیار شیک و زیبا و دوست داشتنی هستند. حتی شاید دلیل این محبوبیت ریشه در طبیعی بودن و سادگی این ظروف زیبا داشته باشد .

مزایای استفاده از ظروف چوبی راش گردو رابر

• ظروف چوبی کاملا تجزیه پذیر می باشند.

• در فرایند تولید ظروف چوبی از مواد شیمیایی خطرناک و رنگ های مصنوعی استفاده نمی شود.

• ظاهر زیبای ظروف چوبیبرای سرو تمام غذاها مناسب می باشد.

• ظروف چوبی  ذاتا خاصیت ضد میکروبی دارند.

• ظروف چوبیاز ورن بسیار سبکی برخوردار بوده و ضد لکه می باشند.

ظروف چوبی

مراقبت های ظروف چوبی

ابتدایی ترین اصل در افزایش طول عمر ظروف چوبی تمیز و پاکیزه نگه داشتن آنها پس از هر بار استفاده می باشد.

از خیساندن چوب در آب برای تمیز کردن آنها اجتناب کنید زیرا این کار باعث باد کردن و صدمه دیدن چوب می شود

و سبب می شود چوب تاب بردارد و شکل و فرم طبیعی خود را از دست بدهد.

روغن کاری

ظروف چوبی روغن کاری یکی دیگر از عواملی است که افزایش ماندگاری و طول عمر چوب را تضمین می کند.

اگر از ظرف چوبی خود به طور روزانه استفاده می کنید هر هفته آن ها را روغن کاری کنید در غیر این صورت این کار را ماهی یک بار انجام دهید.

خط و خش روی ظوف چوبی 

اگر ظرف و یا تخته گوشت چوبی شما بر اثر استفاده ی مداوم خط و خش برداشته است

می توانید پس از تمیز کردن سطح آن با سمباده ی نرم این خط و خش و لکه ها را از بین ببرید

و پس از پاک نمودن خاک و براده ی چوب با دستمال نمناک اقدام به چرب کردن آن با روغن نموده تا روغن جذب بافت چوب شود.

ترجیحا از روغن های بی بو برای این کار استفاده نمایید. روغن زیتون بی بو و روغن های خوراکی از بهترین گزینه ها برای روغن کاری چوب می باشد.

باید ها و نباید های استفاده از ظرف چوبی

ظروف چوبی خود را در دمای بالا مثل مایکروفر و ماشین ظرفشویی نگذارید

زیرا این کار سبب خشک شدن، تاب خوردن، ترک برداشتن و عمر کوتاه ظروف چوبی خواهد شد.
داخل ظرف چوبی غذا های بیش از حد داغ و مایعات نریزید

زیرا ظروف چوبی برای سرو انواع سالاد ها طراحی شده اند .
ظروف چوبی را داخل یکدیگر قرار ندهید.

اگر مجبورید کاسه ها را داخل یکدیگر قرار دهید از دستمال کاغذی میان هر دو کاسه استفاده کنید

تا از بروز رطوبت جلوگیری نمایید.
ظروف چوبی را در محلی کاملا خشک قرار داده و از تهویه هوا در آن مکان اطمینان حاصل نمایید.

چوب
راش

رویشگاه طبیعی این درخت در کشورمان، سرتاسر جنگل‌های شمال ایران – حوزه‌ی خزر – و معمولا در مناطقی از آن است

که بالاتر از ارتفاع ۷۰ متری از سطح دریا باشد.

راش، درخی است بلند که ارتفاع آن ۳۵ متر و قطر تنه‌ی آن به ۱۵۰ سانتیمتر .میرسد

و وزن مخصوص آن حدود ۰٫۶۷ است گاهی جنگل‌های نسبتاً خالص و یکدست

از این درختان به وجود میاید که با تنه‌های صاف، مستقیم، استوانه ای و پرچوب مشخص میشوند.

راش، نسبت به خشک شدن و یخ زدگی بسیار حساس است و در برشی شعاعی بسیار زیباست.

این چوب وقتی بخار میبیند، به رنگ قرمز روشن در میاید و شبیه چوب گلابی می شود.

رنگ درونی و برونی چوب راش تقریباً یکنواخت و به رنگ صورتی کمرنگ تا پررنگ است

و در مجموع چوبی نیمه سخت، همگن، راست تار، خوشکار قابل تورّق و بسیار مناسب برای صنایع روکش سازی است.

از آنجا که دارای دوام زیاد و قابلیت تحمل فشار قابل ملاحظه ای است،

از آن برای ساخت ابزار و ادوات کشاورزی استفاده میشود.

از این چوب برای کارهای خراطی ، ساخت پایه‌ی آباژور ، قاشق آشپزخانه ،

چوب لباسی و نیز برای کارهای کنده کاری و معرق کاری و… استفاده میشود.